avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... procura
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

procura

Buna ziu,

As vrea sa stiu daca, o persoana care locuieste in Spania si si-a pierdut diploma de studii ( cat timp era in Romania), poate sa imputerniceasca alta persoana, pentru a se putea ocupa de obtinerea unui duplicat dupa diploma.

Multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Buna seara, am pierdut atat diploma de bacalaureat, cat si duplicatul ... Rebecca50 Rebecca50 Buna seara, Am pierdut atat diploma de bacalaureat, cat si duplicatul diplomei de bacalaureat. Cum trebuie sa procedez pentru a obtine un alt \"duplicat \" ... (vezi toată discuția)
Buna seara, daca am pierdut diplomele de competente de la bacalaureat ... romeocatalin romeocatalin Buna seara, daca am pierdut Diplomele de Competente de la Bacalaureat + plus certificatele de absolvire liceu (12 clase, respectiv 10), trebuie cerere si anunt ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii efectuate in spania contralaura contralaura Va scriu in numele unei prietene care locuieste in Spania din 2003 imediat ce a finalizat in Romania 5 clase.Acolo a continuat studiile pana in anul 2007 in ... (vezi toată discuția)