avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul individual de muncă cu timp parţial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul individual de muncă cu timp parţial

care este nr minim de ore pentru un angajat cu Contract individual de muncă cu timp parţial
in codul muncii nu se specifica nimic, deci sa inteleg ca se poate 1ora/zi sau 7 ore pe saptamana
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 1 Martie 2016
Durata timpului de munca poate fi si de 1 ora/zi, 1 ora/sapt, 1 ora/luna etc.

In Codul Muncii se prevede :
- durata normală a timpului de muncă (art.112)

- durata maximă a timpului de muncă (art.114)

In Codul Muncii nu se prevede care ar fi durata minima a timpului de munca. . Prin urmare, în prezent contractul de muncă cu timp parţial poate fi încheiat pentru orice durată zilnică, care este inferioară duratei normale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Total ore de lucru pe saptamana mawpfa mawpfa Buna ziua, Am o nelamurire in privinta orelor totale de lucru pe saptamana. Am 3 contracte de munca la angajatori diferiti. Stiu ca sunt permise acum 60 ... (vezi toată discuția)
Durata minimã a timpului de muncã ce poate fi trecutã în cim rekanagy rekanagy Buna ziua Puteti sa-mi spuneti care este durata minima a timpului de munca ce poate fi trecuta in contract individual de munca,ore/zi? (vezi toată discuția)
Câte ore maxim are voie sa lucreze o persoana într-o zi ciurli_si_burli ciurli_si_burli Câte ore maxim are voie sa lucreze o persoana într-o zi și unde as putea gasi această reglementare (vezi toată discuția)