avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Durata minimã a timpului de muncã ce poate fi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Durata minimã a timpului de muncã ce poate fi trecutã în CIM

Buna ziua
Puteti sa-mi spuneti care este durata minima a timpului de munca ce poate fi trecuta in contract individual de munca,ore/zi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:19, 26 Februarie 2014
Durata timpului de munca poate fi si de 1 ora/zi.

In Codul Muncii se prevede :
- durata normală a timpului de muncă (art.112)

- durata maximă a timpului de muncă (art.114)

In Codul Muncii nu se prevede care ar fi durata minima a timpului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul individual de muncă cu timp parţial poparlan poparlan care este nr minim de ore pentru un angajat cu Contract individual de muncă cu timp parţial in codul muncii nu se specifica nimic, deci sa inteleg ca se ... (vezi toată discuția)
Norma munca imene imene Buna ziua, va rog daca poate cineva sa imi spuna cate ore de munca pe zi pot fi trecute in contractele de angajare. Sa va explic, eu colaborez cu mai multe ... (vezi toată discuția)
Numar de ore maxim lucrate pe zi cu contracte addaad addaad Buna.Care este nr de ore maxim lucrate pe zi pe care il poate avea cu contracte o persoana. (vezi toată discuția)