avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Rectificare declaratie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Rectificare declaratie

Buna seara rog sa mi dati un sfat in anul 2012 am avut un faimos contabil care a facut ce a vrut el din hartii .Am descoperit ca din anul 2010de la infiitare pana in 2014 nu mi a inregistrat in rjip z raportul fiscal zilnic in nr de 17rapoarte z cam 5 din fiecare an ,iar in declaratie de impunere pentru anul 2012 la venituri impozabile mi a fost trecuta o suma mai mica .Ce sfaturi imi puteti da ca sunt disperat Va multumesc tare mult
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:03, 2 Martie 2016
Completati la sfarsitul anului respectiv in rjip lipsurile conform actelor doveditoare si depuneti d200 rectificativa pentru anul respectiv (cautati modelul de declaratie 200 care era valabila in acel an, nu cel care se depune acum). Apoi va va veni acasa decizia de impunere cu diferentele de plata la impozitul pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitante neinregistrate gabr gabr Imi cer scuze.nu m-am axprimat corect,am facturi intrate in gestiune in valoare aproximativ de 5300 dar nu sunt inregistrate in rjip desi am chitantele ca au ... (vezi toată discuția)
Contabilitate i.i florin_magdici florin_magdici Buna, Am cateva nelamuriri cu privire la preluarea unei I. I caen-comert prod alimentare si nealimentare, tigari, tutun pe scurt un chiosc de cartier Din ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala factura neinregistrata marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Daca am uitat sa trec o factura de achizitie platita prin banca ,o cheltuiala pentru societate ,in registrul de incasari si plati ,am dat ... (vezi toată discuția)