avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Bonuri cu valoare fixa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Bonuri cu valoare fixa

Buna ziua,

Detin o firma SRL si am un lac de pescuit unde folosesc pentru încasarea taxei de pescuit recreativ ”Bonuri cu valoare fixa”. Carnetele cu ”Bonurile cu valoare fixa” sunt tiparite la Imprimeria Nationala si am aflat ca trebuie sa ma duc cu ele la Primaria comunei, pentru a fi luate in evidenta si pentru a fi sigilate . Sigiliul este o sfoara cu doua capete care se trage de pe o parte pe alta a bonierului dupa care se face nod peste care se lipeste o hartie, iar peste hartie trebuie aplicata ştampila primariei ! Am fost la primarie si au spus ca nu stie despre lucrul acesta.
Întrebarea mea este, care este actul normativ din care rezulta ca ”Bonurile cu valoare fixa” in cazul meu, trebuie inregistrate si sigilate la Primaria comunei ?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Bo_ , utilizator 14:43, 4 Mai 2018
Bună ziua,
Ați reușit să folosiți bonurile cu valoare fixă? Dacă da, cum?
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de pescuit dat de primar dinumarin dinumarin Buna ziua, am primit de la primarul din ovidiu constanta permis de pescuit sportiv pentru lacul siutghiol, valabil pana pe 31 decembrie 2014 stampilat de ... (vezi toată discuția)
Chitantiere personalizate teo30967 teo30967 imi puteti spune va rog daca chitantierele cu care se incaseaza intretinerile trebuie sa fie personalizate ? as vrea daca se poate articolul din lege unde ... (vezi toată discuția)
Am un pfa si ma ocup cu inchiriere tobogane gonflabile bebux bebux Buna,am un PFA si ma ocup cu inchiriere tobogane gonflabile.am participat la un festival organizat de primarie,am platit taxa de participare,am inregistrat la ... (vezi toată discuția)