avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita minori- calcul zile
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita minori- calcul zile

Buna ziua,

vreau sa va intreb cum se procedeaza in situatia urmatoare:
- taticul va lua fetita dupa Paste si in weekendul legal, problema este ca una din zile (4 zile dupa Paste) va cadea in prima zi de weekend (sambata), intrebarea mea este: se va prelungi sederea fetitei la tata cu o zi ?
Cel mai recent răspuns: AniOevet , utilizator 22:42, 2 Martie 2016
In hotarare scrie doar 4 zile dupa sarbatoarea de Paste, de dragul arominiei nu ma mai intereseaza, ma intereseaza doar ca fetita nu isi doreste sa mearga iar eu nu stiu absolut nimic de ea in zilele in care merge la tatal ei asadar ma intereseaza mai mult linistea copilului decat armonia cu fostul sot

Va multumesc mult pt timpul acordat
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2016
AniOevet, utilizator
Interesant. Si cum veti face dvoastra daca fetita nu vrea sa mearga?
Asa cum fac de 1 an... o iau cu binisorul, ii explic ca trebuie sa mearga si la tati sa se joace, ca se vor distra cu siguranta, si ii spun tot felul de lucruri care sa o atraga sa mearga acolo si sa nu mai planga... fetita are 4 ani si jumatate si inca merge aceasta tactica la modul ca inca pleaca plangand dupa mine dar apoi cand se reintoarce acasa imi spune ca a mai plans doar putin noaptea.
Doamna, va adresez cele mai sincere felicitari! Sunteti o mama buna de la care multe din mamele prezente activ pe acest forum ar avea de invatat. Daca imi permiteti va voi cita, ori de cate ori, mi se va ivi ocazia!
Felicitari, inca o data!
Va multumesc, ma asteptam sa fiu condamnata pentru faptul ca imi caut o portita in care sa nu o las pe cea mica o zi in plus la tatal ei

Alte discuții în legătură

Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)
Cum e legal - procedura respectare program de relatii personale Martonze Martonze Bună ziua, Vă rog să-mi spuneţi, cum este legal să procedez, ca să nu fiu acuzată de nerespectarea programului de relaţii stabilită prin sentinţă ... (vezi toată discuția)
Rele tratamente aplicate minorului in timpul programului de vizita adi_2010 adi_2010 Buna ziua. As dori sa stiu daca astazi, sambata, pot gasi undeva ajutor in sensul ca fetita mea, in timpul programului de vizita si la aducerea de catre tata ... (vezi toată discuția)