avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general reglari contabile, va rog - ajutor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

reglari contabile, va rog - ajutor

buna ziua,

am preluat in ultima vreme numai societati cu probleme, din pacate.

1. la una din ele dupa mai multe verificari, contul 401 si 4111 nu da cu confirmarile de sold ale clientilor/furnizorilor. Cum as putea regla sa fiu in regula?
2. La finante, in fisa sintetica figureaza cu avans de 3300 lei la BS, BAS si TVA, prolema este ca in balanta eu nu am aceste sume, decat vreo 600 lei avans la anaf. Cum pot regla? Din pacate nu am nici declaratiile depuse de dna.

Ce pot face, ca sa reglez conturile?

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Reglare fisa de furnizori-clienti ioana b ioana b cum pot regla fisa de furnizor-client al unei firme X?daca soldul la clienti e cu "-" iar la furnizori e cu "+" (vezi toată discuția)
Inregistrare dobanzi anaf lidiao lidiao Pot sa inregistrez 658.1 = 4311 cu suma penalitatiilor din fisa analitica de la anaf, si cand platesc penal.Sau mai exact cum sa ma reglez cu fisa analitica de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contabila miutaradu miutaradu in balanta la contul 401 am sold creditor exemplu 100 in fisa analitica cont 401 am 102,21 adica mai mult cu 2,21care provin de la mai multi furnizori (de ... (vezi toată discuția)