avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa medicala pentru angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa medicala pentru angajare

Buna ziua.
Va intreb, daca in situatia ca am iesit la pensie limita de varsta,dar am primit aprobare de la conducerea institutiei la care lucrez sa imi mentin serviciul, este nevoie de fisa medicala eliberata de medicina muncii sau este de ajuns o adeverinta de la medicul de familie ? eu lucrand la birou .
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 2 Martie 2016
Vechiul c.i.m. a incetat ?
Nu, imi reproseaza ca eu nu am anuntat cand am primit decizia de pensie, desi dosarul a fost depus de institutie; eu nu am stiut ca am aceasta obligatie. Banuiam ca CIM inceteaza de drept, adica ei ar fi trebuit sa-mi comunice incetarea.
Abia acum, afland intamplator ca deja am decizia, vor sa-mi inchida CIM (aproape un an de la data iesirii la pensie) si sa ma angajeze cu un nou contract.

Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2016
angi25, utilizator
In situatia in care vechiulc.i.m. inceteaza, atunci pentru noul c.i.m. va trebuie o noua fisa medicala pentru angajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie medicala asupra capacitatii de munca Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,poate sa ma ajute cineva in legatura cu o persoana ce a iesit la pensie de boala gradul III.Deci,salariatul firmei mi-a adus decizia de pensionare pe ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie / salariu Legal Advisor Legal Advisor Bună ziua! Am ieșit la pensie în baza legii vechi. Pot aă lucrez în continuare? Trebuie să fac o cerere în acest sens? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Incetare cim - primire decizie pensionare anymaryh anymaryh Hristos a inviat! Am urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati : un salariat (61ani) care a primit decizia de pensionare. Decizia are data de 16 martie ... (vezi toată discuția)