avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Depunerea inscrisurilor la o plangere adresata CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Depunerea inscrisurilor la o plangere adresata CEDO

Va rog mult sa imi spuneti daca mai pot depune ulterior ceva inscrisuri la plangere intrucat nu detin toate inscrisurile si daca nu depun cererea pierd termenul . Pot depune inscrisuri ulterior transmiterii cererii la cedo ? Daca trimit fara un inscris pertinent poate fi respnsa ca inadmisibila cererea?
Va multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:55, 6 Martie 2016
Conditiile de admisibilitate nu au legatura cu inscrisurile cat cu problema in sine. Abia dupa admisibilitatea de pricipiu vi se vor cere/puteti trimite inscrisuri suplimentare.
In prima faza e necesar sa aratati epuizarea cailor de atac si aplicarea in termen. Apoi sa va iterati problema ref la acele hotarari. E un formular.
Cererea se va depune cu toate actele necesare și trebuie sa fie completată, potrivit Regulamentului Curtii Europene a Drepturilor Omului.
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Eu cred ca ati interpretat gresit, freelis. Desigur ca e interesul petionarului sa depuna tot ceea ce e relavant din prima. Problema e ca, pana la admisibilitate, petitionarul nu are o referinta de dosar in care sa depuna suplimente. Ulterior admisibilitatii, va primi refererinta necesara si va putae suplimenta probatoriul fie la cererea Curtii, fie din proprie initiativa.
Nu am interpretat gresit .

Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...
Pot fi enumerate aceste acte necesare se va depune cu toate actele necesare

Alte discuții în legătură

Cedo, etape Maria_1980 Maria_1980 Buna ziua, As dori sa stiu care sunt etapele prin care se poate face o plangere la CEDO si in cat timp se solutioneaza acestea? Va multumesc (vezi toată discuția)
Cedo - necesitatea completarii formularului emiliana emiliana La CEDO pot trimite o plangere initiala, ca sa ma inscriu in termen? Adica sa nu completez inca formularul tip. Avocatul meu spune ca apoi dupa ce primesc ... (vezi toată discuția)
Cedo Maria_1980 Maria_1980 Se poate face plangere la CEDO impotriva unei hotarari definitive de la ICCJ, in urma unui proces penal, si daca da in cat timp s-ar solutiona? Multumesc! (vezi toată discuția)