avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită punere in executare o hotarare judecatoreasca pt ...
Discuție deschisă în Executare silită

punere in executare o hotarare judecatoreasca pt recuperare teren

As dori sa ma ajutati cu ceva sfaturi. M-am judecat cu cineva pt un teren pe care l-a sustinut ca este al lui. am castigat si in prima faza sila tribunal. am sentinta definitiva si irevocabila ca nu are el dreptate, terenul este al meu, sunt si inscris in CF , dar scria provizoriu. OK, dupa primirea sentintei definitive l-am somat ca in termen de 15 zile sa imi elibereze terenul, dar nu vrea. care ar fi procedura acuma, practic il rog sa iasa de pe terenul meu ma rog de el cu acte justificative in mana?au trecut cele 15 zile. ce fac merg la un executor judecatoresc??? care este procedura?executorul se mai adreseaza judecatoriei sa incuviinteze executarea?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:58, 2 Martie 2016
Mergeti la executor si il va scoate cu forta de acolo, evacuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terrmen executare silita? IRLUBUCURESTI IRLUBUCURESTI buna ziua imi poate spune cineva, va rog, care este intervalul de timp dintre emiterea unei sentinte civile definitiva si irevocabila si momentul in care pot ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare Popescu V. Alexandru Popescu V. Alexandru In baza unei sentinte definitive si irevocabile,am apelat la un executor pt. recuperarea unei creante. Dupa incuviintarea executarii, executorul a cerut ... (vezi toată discuția)
Adjudecatar - probleme cu evacuarea Irina S. Irina S. Sunt in situatia in care, debitorul desi a fost somat de executor sa paraseasca imobilul pe care l-am adjudecat, ajungand la adresa am gasit in imobil alte ... (vezi toată discuția)