avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe apartamentul in care am sediul firmei
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe apartamentul in care am sediul firmei

Am sediul social al firmei in apartamentul in care locuiesc, dar nu imi desfasor activitatea acolo. Cum pot sa dovedesc acest lucru? Trebuie incheiat contract de comodat cu firma in sediul careia imi desfasor activitatea? Si daca nu se poate acest lucru? Cum pot rezolva aceasta problema?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:49, 12 Martie 2016
Citiți acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie itl 002 Ileana567 Ileana567 Mai trebuie sa depun pana pe data de 31 martie, declaratie la ANAF daca in apartamentul in care locuiesc am sediul social pt.SRL dar nu desfasor activitate? (vezi toată discuția)
Dosar pentru impozitul pe cladiri cu activitatea doar la terti imobiliare imobiliare Ce cuprinde dosarul pentru stabilirea impozitului pe cladiri daca la ORC apare sediu social si punct de lucru, dar activitatea se desfasoara doar la terti si ... (vezi toată discuția)
Impozit sediu social voncid voncid As dori sa stiu daca o firma este nevoita sa plateasca impozit pe sediul social daca isi desfasoara activitatea strict la sediul ... (vezi toată discuția)