avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Declaratie ITL 002
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Declaratie ITL 002

Mai trebuie sa depun pana pe data de 31 martie, declaratie la ANAF daca in apartamentul in care locuiesc am sediul social pt.SRL dar nu desfasor activitate?
Cel mai recent răspuns: Ileana567 , utilizator 20:29, 16 Martie 2016
Da.
citiți acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...
Insotita de facturi la utilitati in copie precum si de o declaratie pe propria raspundere ca nu ati dedus cheltuieli cu utilitati pe firma in anul precedent .
nu am facturi la utilitati pe firma. Si daca nu depun nici o declaratie, ce se intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladirile cu destinatie mixta criscros400 criscros400 Am un pfa cu sediul social intr-un apartament. Nu desfasor activitati economice si nici utilitatile nu sunt deduse pe pfa. In afara de itl 001 si declaratie ... (vezi toată discuția)
Impozit pe apartamentul in care am sediul firmei DeliaPetrescu DeliaPetrescu Am sediul social al firmei in apartamentul in care locuiesc, dar nu imi desfasor activitatea acolo. Cum pot sa dovedesc acest lucru? Trebuie incheiat contract ... (vezi toată discuția)
Declaratie pentru stabilire impozit apartament/sediu social liviu_a liviu_a Buna ziua, Contract comodat in care se specifica camera de zi (Camera 1) Activitate ocazionala IT rara ce consta in programare (cateva ore/sapt) Nu ... (vezi toată discuția)