avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Declaratie pentru stabilire impozit apartament/sediu ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Declaratie pentru stabilire impozit apartament/sediu social

Buna ziua,

Contract comodat in care se specifica camera de zi (Camera 1)
Activitate ocazionala IT rara ce consta in programare (cateva ore/sapt)
Nu decontez/n-am decontat niciodata nici un fel de cheltuieli cu utilitatile
Pentru stabilirea impozitului pot depune declaratia cum ca spatiul nu poate fi delimitat si nu decontez cheltuielile cu utilitatile? exista vre-un formular specific de completat sau pot completa de mana declaratia pe proprie raspundere?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: liviu_a , utilizator 16:49, 9 Mai 2016
Consultați aici:
[ link extern ]

[ link extern ]

și citiți și acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...

carmen01011958 a scris:

Consultați aici:
[ link extern ]

[ link extern ]

și citiți și acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...





am tot citit si nu m -am lamurit..
in utimul link scrie:

În cazul unei clădiri cu destinație mixtă, aflată în proprietatea persoanelor fizice, la adresa căreia este înregistrat un domiciliu fiscal, la care se desfășoară o activitate economică, când se cunosc suprafețele folosite în scop rezidențial și cele folosite în scop nerezidențial (de exemplu: în contractul de închiriere sau de comodat e prevăzut un spațiu pentru sediul persoanei juridice sau PFA), impozitul se calculează prin însumarea impozitului aferent suprafeței folosite în scop rezidențial cu impozitul aferent suprafeței folosite în scop nerezidențial, aşa cum stabileşte Codul fiscal, în vigoare de la 1 ianuarie. Aşadar, în această situaţie, criteriul utilităţilor nu se aplică!


deci daca in constractul de comodat am scris la sediul social: camera de zi (camera1) atunci inseamna ca poate fi clar delimitata suprafata si chiar daca nu deduc cheltuielile cu utilitatile atunci nu pot plati impozit conform rezidential?
Ultima modificare: Luni, 9 Mai 2016
liviu_a, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladiri 2016 pentru srl gabyy212 gabyy212 Buna ziua, Cum probabil au facut-o si multi altii inaintea mea, ma prezint si eu pe forum, in cautarea unor raspunsuri satisfacatoare. De cateva luni tot ... (vezi toată discuția)
Lămuriri taxe sedii de apartament pfa/firme MrDerpson MrDerpson A apărut formularul: http://www.dpfbl.mdrap.ro/documents/Ordin_MDRAP_MFP_2069_4087_din_2015/Ordin_MDRAP_MFP_2069_4087_din_2015.pdf [b]Ai sediu în ... (vezi toată discuția)
Impozite și taxe locale elaorlea elaorlea Buna ziua, Am o intrebare, daca poate sa ma lamureasca cineva.....Tatal meu este proprietarul unei case in care eu am sediu si desfasor activitate, ( avem ... (vezi toată discuția)