buna, am nevoie de o informatie, si anume, in caz de accident de munca, cine este raspunzator legal in fata legii?..firma angajatoare sau firma unde am fost detasata???..mentioneZ, ca contractul meu de munca a fost prelungit la o luna de la accident, din determinat in nedeterminat, cat si salariul marit, de catre FIRMA ANGAJATOARE SI NU CEA DATASATOARE!....
Solicitati in scris, cu nr. de inregistrare/ data, firmei unde ati fost detasata (daca exista un document oficial in baza caruia ati fost detasata)/ firmei unde sunteti angajata (daca detasarea s-a facut fara document oficial incheiat intre cele 2 firme) sa va dea PV de cercetare AM si formularul FIAM pentru inregistrarea AM.
Dosarul de cercetare AM trebuie sa fie avizat de catre ITM, care dispune si inregistrarea AM de catre una din cele 2 firme, ulterior completandu-se si formularul FIAM de catre respectiva firma.
Verificati capitorul cu responsabilitati (vedeti carei firme apartin persoanele nominalizate) si cel cu inregistrarea AM de catre firma ...
Prelungirea CIM poate fi facuta doar de catre firme angajatoare. La momentul prelungirii CIM este posibil sa fi expirat detasarea (daca aceasta s-a efectuat cu acte in regula).
Responsabilitatile se stabilesc prin PV de cercetare a AM, in urma avizarii dosarului de cercetare de catre ITM.
Aveti posibilitatea sa contestati PV de cercetare (dupa ce primiti documentul) la ITM si/ sau la Inspectia muncii.
Accident de munca
VICTOR-G
Buna ziua.
Am suferit un accident de munca,alunecand pe gheata la servici.
Angajatorul m-a gasit vinovat,deoarece nu m-am deplasat cu atentie.
Dar faptul ca ... (vezi toată discuția)