avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune pe Titlu de Proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune pe Titlu de Proprietate

Buna ziua avem un titlu de proprietate suntem 15 mostenitori copii a 4 frati.Pe titlu de mostenire apar doi parinti ,un ginere si un nepot as vrea sa stiu daca ginerele care are 6 copii nici unul din acesti copii nu a facut cere de revendicare are drept ca si ceilalti copii a celor care sunt pe titlu de proprietate si as vrea sa stiu daca celalant nepot care mai are o sora care nu a facut cerere de reconstituire are drept la fel ca ceilalti?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:05, 2 Martie 2016
Toti mostenitorii au drept de mostenire indiferent ca au facut sau nu cereri de revendicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate- autor decedat ilie65 ilie65 As vrea sa stiu daca toti urmasi care au facut cerere de restituire au drepturi egale. Au fost patru frati , doi sunt pe titlu de proprietate erau in viata la ... (vezi toată discuția)
Radiere moªtenitori din titlul de proprietate gigelas gigelas Sunt 4 frati. Doar unul dintre ei face cerere pentru reconstituirea dreptului de proprietate conf.Legii nr.18/1991. Se emite titlu de proprietate,pe care ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate atak atak Buna ziua Cum sa procedez? Suntem 3 frati. In urma decesului parintilor nostrii au ramas doua terenuri din care unul cu casa. Succesorii unui frate sustin ca ... (vezi toată discuția)