Am cumparat o locuinta pe care vreau sa o demolez.A fost reziliat contractul de distributie de gaze si ca atare a fost ridicat contorul.
Bransamentul de gaze (care face legatura intre conducta principala si contor) ce apartine celor de la Distrigaz si o parte din el trece pe propritatea mea nu a fost desfiintat.
Am solicitat desfiintarea bransamentului deoarece vreau sa construiesc si acesta incomodeaza mult .Am primit raspunsul ca il vor desfiinta dar toate lucrarile (inclusiv avizele) necesare desfiintarii vor fi suportate de mine.
Atat timp cat bransamentul este al lor ,trece pe proprietatea mea si nici in contractul reziliat nu se regasea nicio clauza referitoare la bransament ,cred ca lucrarile ar trebui suportate de catre ei.
Buna ziua,
Bransamentele si avizele sunt suportate de beneficiar (in cazul de fata proprietarul, adica dv) atat cand se construieste ceva nou cat si cand se desfiinteaza.
Si eu ce fac?
gabriela63
casa in care locuiesc am cumparat o acum 14 ani.fara nici o clauza.
Inca de atunci am observat ca din bransamentul de gaze de pe casa mea pleaca o extensie la ... (vezi toată discuția)