avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Semnatura expert contabil
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Semnatura expert contabil

un expert contabil care are viza pt anul 2015 (nu si pt anul 2016) poate pune stampila de expert pe raportul cenzorilor pt bilantul la 31.12.2015?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 17:18, 3 Martie 2016
Nu cred ca ati formulat intrebarea corect. Ce legatura este intre stampila de expert contabil si raportul cenzorilor ? Raportul cenzorilor se semneaza de catre acestia si nu se stampileaza. Ei sunt alesi la firmele la care fac cenzorat,revocarea lor se va putea face numai de adunarea generala. Este adevarat ca pentru a exercita calitatea de cenzor, acesta trebuie sa fie expert contabil activ la data la care isi exercita atributiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport cenzor ong cu rezerve Morco_Ana Morco_Ana Sunt cenzor la un ONG, din luna august anul trecut. Am verificat actele contabile începând cu aceasta luna, pana la decembrie inclusiv. Astăzi, mi sa ... (vezi toată discuția)
Bilanțul anual pentru ong nikc10 nikc10 Pentru ONG cu mai putin de 15 membri, am inteles ca cenzorul nu este obligatoriu, dar o situatie financiara trebuie depusa la finante la sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)
Asociatie non-profit salariile celor din consiliu director Adryan.D Adryan.D Noi ca și asociație non-profit suntem obligați să plătim salarii celor din Consiliu director , cenzor si daca da ( se poate folosi si 2-3 % din donatii , ... (vezi toată discuția)