avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Specimen semnatura director
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Specimen semnatura director

Buna ziua,
In cat timp poate un director numit de Consiliul de administratie al unei S.A. sa depuna specimenul de semnatura la ORC?
Cel mai recent răspuns: popavalentin , utilizator 08:33, 3 Martie 2016
Potrivit art. 22 al.1 din Legea 26/1990-termenul este de cel mult 15 zile de la data actelor si faptelor supuse obligatiei de inregistrare(vezi si art. 21 lit.b)
In cazul depasirii termenului de 15 zile exista o sanctiune?Se mai poate depune dupa implinirea termenului?
Multumesc!
Neindeplinirea dispozitiilor legii si a termenelor se sanctioneaza cu amenda prevazuta la art.44 si evident ca dupa achitarea amenzii iti vei putea indeplini si obligatia.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea hotararii aga la onrc RAMELA RAMELA Exista un termen maxim obligatoriu cu privire la inregistrarea la ONCR a hotararilor asociatilor? Respectiv, in data de 01 martie, asociatii hotarasc ... (vezi toată discuția)
Depunere la orc decizie de schimbare director general laura-jurist laura-jurist Buna ziua in cate zile de la adoptare se depune la ORC o decizie a consiliului de administratie prin care se schimba directorul general al unui SA? decizia ... (vezi toată discuția)
Nu am declarat punctu de lucru ailin ailin BUNA . am deschis o firma de doua luni dar nu am declarat punctu de lucru va rog ajutati-ma :sorry: vreau sa stiu ce acte i-mi trebuie sa-l declar si daca ... (vezi toată discuția)