avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modalități colaborare.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modalități colaborare.

Bună ziua,

Dețin o firma ce activează în domeniul foto-video evenimente. As avea nevoie de un colaborator ocazional, de 4-5 ori pe an. Cum as putea înregistra colaborarea noastră. Salariat nu as vrea ca sa fiu nevoit sa fac acte un an întreg pentru 5 weekenduri.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:27, 2 Martie 2016
In acest caz, cred ca este posibil si incheierea unui contract de prestari serviciii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare intreprindere individuala cu o persoana fizica kremat kremat Buna ziua! Detin o intreprindere individuala care desfasoara activitati fotografice. Vreau sa colaborez cu un videograf (persoana fizica neautorizata). ... (vezi toată discuția)
Eu sunt angajata si asociata la un srl. Silvia12345 Silvia12345 Eu sunt angajata la o corporatie unde am un salariu din care mi se retine CAS si CASS. Am si un SRL unde sunt administrator si asociat unic fara activitate ... (vezi toată discuția)
Angajare contract colaborare prestari servicii ospatari ? piciuRo piciuRo Am un studio de foto - video, si as vrea acum sa ma dezvolt si pe parte de inchirieri ospatari. In codul caen nu apare despre asa ceva, vroiam sa stiu cum ar ... (vezi toată discuția)