avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor de handicap

Buna ziua,din 1997 sufar de hipoacuzie sevara oala a evoluat si auzul este de 35% . Nu sunt angajata . Beneficiez de ajutor de handicap?Care sunt pasii de urmat.?Trebuie sa fiu angajata ca sa imi pot face dosarul de ajutor de handicap?Vechime in munca am 4 ani in tara si 2 ani in strainatate. Cu multumiri Hartagan Doina
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:16, 2 Martie 2016
Informatii gasiti aici:

[ link extern ]
Trebuie sa fiu angajata ca sa imi pot face dosarul de ajutor de handicap?
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hipoacuzie loginpralea loginpralea Buna seara.Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Mama mea in varsta de 83 de ani sufera de hipoacuzie este pensionara. Va rog sa imi spuneti la ce ... (vezi toată discuția)
Nu mia aprobat gradul de handicap Nicoleta890 Nicoleta890 Buna seara sufăr de scleroza multiplă de doi ani jum am depus dosarul pt încadrarea unui grad de handicap și mia dat decizia ca nu beneficiez de niciun ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap fl0rin_cl fl0rin_cl Buna ziua sufar de hipoacuzie bilaterala profunda eu inteleg de pe buze ce zice o persoana in proportie de 95% si vorbesc normal 98% am lucrat la o firma de ... (vezi toată discuția)