avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit castiguri online 2015
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit castiguri online 2015

Buna ziua
Poate cineva sa-mi spuna cum se plateste impozitul pe castigurile la pariuri online pentru anul 2015?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Impozit pariuri online stefanradu88 stefanradu88 Daca in acest an am retras din contul de pariuri online aproximativ 230.000 lei cumulat insa nici o retragere din cele 27 nu a depasit suma de 66.750 lei baza ... (vezi toată discuția)
Impozit pariuri on-line Catalin85 Catalin85 Sunt jucator activ la o casa de pariuri online din afara tarii iar castigurile mele au depasit anul acesta 50.000 de euro. Conform legislatiei din Romania, ... (vezi toată discuția)
Castiguri din jocuri de noroc. EVAROTARU EVAROTARU Cumnatul joaca sume importante la Pariuri sportive online. El de fapt pierde anual sume foarte mari. La pariuri de 100.000 lei, castiga circa 40.00lei si ... (vezi toată discuția)