avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... eliberare conditioneata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

eliberare conditioneata

Buna ziua

Fratele meu are de executat o pedeapsa de 4 ani si 8 luni Cand poate cere eliberarea conditionata? ( e la prima abatere si munceste cantigand zile)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Attila János Szűcs , Alte profesii 18:58, 2 Martie 2016
va fi eliberat dupa executarea a doua treimi din pedeapsa , adica aproximativ 3 ani din care se vor scadea zilele munca .(art. 100 Noul cod penal )
Art. 100 NCP, dupa 3 ani !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ncp-reducerea pedepsei pt. persoanele peste 60 ani johndon johndon La Noul cod penal zice: persoanele condamnate,dar care au virsta de peste 60 de ani,li se reduce 2/3 din pedeapsa. Dar nu inainte de a executa1/2 (JUMATATE) ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata oanapyty oanapyty Buna ziua.sotul meu este incarcerat din 1 octombrie 2013 pentru inselaciune art 215 alin 1 2 3 3 ani i-a dat cu intrarea noului cod penal nu a ... (vezi toată discuția)
Eliberare sub control judiciar oanapyty oanapyty Buna ziuua.o intrebare sper sa primesc niste raspunsuri care sa le pot intelege. sotul meu este incarcerat din 1octombrie2013 dupa arestu preventiv 29 de ... (vezi toată discuția)