avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de mediu

imi spuneti si mie, va rog in ce cont si catre cine se plateste timbrul de mediu pentru autovehicule???
Multumesc !!!:frantic:
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 20:38, 2 Martie 2016
cont IBAN: RO23TREZ70620I185000XXXX
Cod fiscal beneficiar:14715650
[ link extern ]

OUG 29/2013, art 5
[ link extern ]

3) Timbrul se plăteşte de către contribuabil într-un cont distinct deschis la unităţile
Trezoreriei Statului, pe numele Administraţiei Fondului pentru Mediu, iar dovada plăţii acestuia va fi prezentată cu ocazia înmatriculării sau transcrierii dreptului de proprietate asupra autovehiculului rulat, aflat în una dintre situaţiile prevăzute la art. 4.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu e6 getagoghie getagoghie BUNA ZIUA, SUNT F CONFUZA, PE NET CITESC CA TAXA DE MEDIU ESTE RECUPERABILA, PT CEI CARE AU PLATIT-O, DAR ACUM SE MAI PLATESTE SAU NU? MA INTERESEAZA PT O ... (vezi toată discuția)
Plata taxa mediu - autoturism înmatriculat în românia înainte de 2007 alonia14 alonia14 Vă rog să-mi spuneti dacă pentru un autoturism înmatriculat în România înainte de 2007, la schimbarea proprietarului - vânzare-cumpărare, se percepe ... (vezi toată discuția)
Mai platesc taxa de mediu? ariana03 ariana03 Buna ziua Masina pe care o am am inmatriculat-o fara plata taxei de timbru prin castigarea in instanta a acestui drept. Acum vreau sa o vand si as dori sa ... (vezi toată discuția)