avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu E6
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu E6

BUNA ZIUA, SUNT F CONFUZA, PE NET CITESC CA TAXA DE MEDIU ESTE RECUPERABILA, PT CEI CARE AU PLATIT-O, DAR ACUM SE MAI PLATESTE SAU NU? MA INTERESEAZA PT O MASINA NOUA E6 SI PT UNA E4 DIN 2006.MULTUMESC
Buna ziua, timbrul de mediu se plateste.
Taxa se plăteşte într-un cont distinct deschis la unităţile Trezoreriei Statului, iar dovada plăţii trebuie prezentată la momentul înmatriculării sau transcrierii dreptului de proprietate asupra automobilului rulat. Practic, timbrul de mediu se plăteşte o singură dată, la prima înmatriculare în România sau la prima vânzare a autovehiculului (dacă proprietarul iniţial n-a plătit taxa).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu caro65 caro65 imi spuneti si mie, va rog in ce cont si catre cine se plateste timbrul de mediu pentru autovehicule??? Multumesc !!!:frantic: (vezi toată discuția)
Taxa de mediu la schimbarea proprietarului oncica1990 oncica1990 Salut ! Sunt foarte confuz si scarbit de taxele statului roman ! Mi-am achizitionat un autotursim, cu doi fosti proprietari in cartea masinii. Prima data ... (vezi toată discuția)
Plata taxa mediu - autoturism înmatriculat în românia înainte de 2007 alonia14 alonia14 Vă rog să-mi spuneti dacă pentru un autoturism înmatriculat în România înainte de 2007, la schimbarea proprietarului - vânzare-cumpărare, se percepe ... (vezi toată discuția)