avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat contestatie la executare anulare MEPI
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat contestatie la executare anulare MEPI

Buna ziua,
Caut un avocat in drept penal pentru contestarea la executare si anulare MEPI.
Cat costa total onorariu si timp pana la obtinerea sentintei definitive>
multumesc.
Att. robert
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:05, 2 Martie 2016
La aceasta intrebare nu se poate raspunde pe forum din varii motive.
Pentru a afla trebuie contactat direct avocatul ca sa va raspunda deoarece sumele pot fi diferite de la avocat la avocat in functie de mai multe criterii.
Va puteti verifica si mesageria privata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat pentru actiune in instanta civila: recuperare datorie george_ro72_yahoo_com george_ro72_yahoo_com As dori introducerea unei actiuni civile in vederea [b]recuperarii unei datorii de 6200 Euro de la o alta persoana fizica (pe care eu am imprumutat-o); de ... (vezi toată discuția)
Avocat din pitesti Angela1978 Angela1978 Salut a toata lumea. Am nevoue urgenta de un avocat din Pitesti ca sa imi scaneze, copieze si sa imi trimita un dosar de la Curtea de Apel Pitesti deoarece eu ... (vezi toată discuția)
Actiune in judecată ptr titlu de plată despagubiri în valoare ... valy56 valy56 Actiune in judecată ptr Titlu de plată despagubiri în valoare de 125000 lei! Moștenitorii nu se inteleg asupra cotei fiecaruia! Întrebare : Cât costă ... (vezi toată discuția)