avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... stalpul din curte, chirie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

stalpul din curte, chirie

Buna seara , ca idee ma intereseaza doar , in curtea casei mele se afla un stalp de electricitate , care este inca functional , adica sunt retele enel , internet etc. ... intrebarea mea este , din punct de vedere legal primaria nu ar trebui sa imi plateasca o taxa , ceva gen chirie ...

Multumesc anticipat .

Alte discuții în legătură

Contoare de gaz lipite de proprietate privata seutujr seutujr Buna ziua, recent am cumparat un apartament la parter cu doua locuri de parcare (proprietate privata) imediat langa parcarile mele sunt si contoarele de curent ... (vezi toată discuția)
Modificare traseu retea electrica vasile58 vasile58 buna ziua . doresc sa modific acoperisul unei cladiri dar ma incomedeaza reteaua electrica ,e-on imi da solutia de a muta 2 stalpi pe terenul meu dar imi ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cei de la e-on( electrica) iahim87 iahim87 Pe terenul meu, sunt amplasati 6 stalpi de nergie electrica, dintre care unul este chiar in curte, si dintre ceilalti 5 unul este trasformator. Nu le-am ... (vezi toată discuția)