Buna ziua, recent am cumparat un apartament la parter cu doua locuri de parcare (proprietate privata) imediat langa parcarile mele sunt si contoarele de curent ale vecinilor.. daca parchez doua masini propritari nu mai au acces la verificarea/ctirea contoarelor.. am vre-o sansa sa le mut de-acolo si sa plateasca asociatia asta?
Faceti o notificare scrisa la firma de distributie curent electric pentru a afla detalii despre mutarea contoarelor.
In alta ordine de idei, greu de crezut ca parcati astfel masinile incat sa nu se mai poata strecura o persoana pentru a citi contoarele. Poate gasiti alt motiv, sa zicem pericol de incendiu si/ sau explozie, etc.
Spatiul este destul de ingust, practic e blocul 2 parcari si iar zid.. nu pot sa atasez aici o poza ca sa vedeti, am dat astazi un mail catre enel sa vedem ce raspuns imi dau, dar totodata am zis sa incerc sa scriu si aici.. poate ati mai patit asa ceva.
Se pot monta contoarele indiferent de motiv dar se achita. Au mutat si stalpul la cerere intrucat acolo se dorea poarta mica de iesire din curte dar a costat 7000 de lei.
Nu are de ce sa achite asociatia greseala dezvoltatoruluj sau a celui care a dat solutia de montare acolo.
Trebuie sa dati mail la Retele Electrice fostul Enel Distributie nu la PPC fost Enel Furnizare.
Retele Electrice are obligatia de refacere sau mutare doar ca urmare a avarierii cutiei blocului de masura si protectie sau a vandalizarii.
Desi oamenii sunt de buna credinta si vor calea legala care este cea mai costisitoare unii ajung si le distrug intentionat ca apoi sa vina Distribuita sa constate "trebuie sa le mutam ca daca mai le punem tot aici le loveste iar cu masina."