avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata femeia de serviciu la scara de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata femeia de serviciu la scara de bloc

Buna seara.
Am auzit,ca de la 1 Martie,nu mai poti platii,femeia de serviciu,daca nu are facut,P.F A-ul.Este adevarat?
Daca da ,ce ne facem ca administratori?Ca tot statul ar pierde.
Va multumsc anticipat ptr. raspunsuri.micki.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 08:46, 4 Martie 2016
Multam fain ptr.raspuns,dar daca am respecta legea,in spiritul si litera legii,nu am gasii femeie de serviciu,care sa faca treaba ca lumea,pe bani putini,care ar ramîne,dupa ce am platii la stat,care stat nu face nimic bun.
O seară faină.Nu mai raspunde,ca sânt sătul de statul ăsta.
:slap:
Daca nu gasiti femeie de serviciu care sa lucreze pe bani putini, vedeti, poate gasiti una care sa lucreze pe gratis.
Daca dati o cautare pe Google e imposibil sa nu gasiti cateva oferte pentru ca oamenii nu muncesc numai pentru bani, ci si pentru glorie eterna, statui, medalii acordate de presedintie etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizii dupa bunul plac ContSters122354 ContSters122354 ne confruntam cu o problema in asociatie .' femeia de servici refuza a mai face curatenie pe una din scarile asociatiei , din cele 7, pe motiv ca respectivii ... (vezi toată discuția)
Obligatie administrator declaratii? cristian_conea cristian_conea Buna ziua, Ca administrator al unei asoc.de propr. am obligatia de a calcula contributiile ce trebuiesc platite catre Finante, Casa de Asig.sociale, Pensii si ... (vezi toată discuția)
Salariile administratorului de bloc si ale ingrijitoarei bettykriss bettykriss As vrea sa stiu daca e legal ca impozitul si asigurarile de sanatate ale administratorului si ale femeii de servici sa fie platite de noi , de locatari ... (vezi toată discuția)