avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incompatibilitate functionar public si administrator ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incompatibilitate functionar public si administrator SRL

un functionar public poate fi si administrator la o societate comerciala (SRL)? este incompatibil??
Nu inteleg prevederile art 94 si 96 din Legea 161/2003!!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 10:50, 5 Martie 2016
Da poate fi administrator, daca societatea comerciala nu face afaceri cu primaria, iar functionarul are o functie intr-un alt domeniu decat cel pe care il desfasoara in primarie.
@ Justitiarul711

Functionari publici pot exista si in alte institutii, nu numai in Primarie.
freelis, aveti perfecta dreptate. Greseala mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un functionar public de executie poate fi si administrator al unui srl? anca_poop anca_poop Un functinar public de executie poate fi si administrator unic al unui SRL, care desfasoara activitate in alt domeniu decat cel in care activeaza functionarul ? (vezi toată discuția)
Compatibilitate administrator asociatie de proprietari-inspector primarie ContSters122612 ContSters122612 Un angajat/inspector al Serviciului de Sprijinire si Indrumare a Asociatiilor de Proprietari din cadrul Primariei poate fi si administrator al unei (sau mai ... (vezi toată discuția)
Functionar public Bogdan0024 Bogdan0024 Bună ziua! Am studiat legea privin statutul functionarilor publici (situații de incompatibilitate) dar nu imi este foarte în clar ce altă activitate mai ... (vezi toată discuția)