avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchidere firma
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchidere firma

Buna ziua! Intrebarea mea daca o firma se inchide de la sine de la registrul comertului. situatia este urmatoarea: sotul meu a decedat in luna ianuarie. Am facut taxa de succesiune pe baza testamentului pe care l-a lasat. In testament a mentionat doar de apartamente care unull mi- a revenit mie si fetitei si celalalt baietilor din prima casatorie. dar sotul meu a fost si unic administrator la o firma SRL. Firma nu am trecut-o la taxa de succesiune. cum procedez acum? pentru ca a venit si impozitul de plata, si TVA-ul? trebuie sa se reia taxa de succesiune ?

Alte discuții în legătură

Asociat unic decedat eli14 eli14 sotul meu, asociat unic la un srl, a decedat. mai are doi baieti dintr-o alta casatorie. cum procedez cu firma? daca baietii nu vin la mostenire, ce fac sa nu ... (vezi toată discuția)
Succesiune VioricaC VioricaC Buna seara, Suntem 2 mostenitori si nici nu are copii. Sora mea este casatorita . iar sotul are 2 copii din prima casatorie. Si eu sunt casatorita Ambii ... (vezi toată discuția)
Vreau sa inchid definitiv un srl sint unic asociat gal_raluca@yahoo.com gal_raluca@yahoo.com situatia actuala a firmei, am un srl in care sunt unic asociat in anul 2009 am pus firma in conservare pentru 3 ani din cauza imp forfetar. Obiectul de ... (vezi toată discuția)