avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchidere firma
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchidere firma

Buna ziua! Intrebarea mea daca o firma se inchide de la sine de la registrul comertului. situatia este urmatoarea: sotul meu a decedat in luna ianuarie. Am facut taxa de succesiune pe baza testamentului pe care l-a lasat. In testament a mentionat doar de apartamente care unull mi- a revenit mie si fetitei si celalalt baietilor din prima casatorie. dar sotul meu a fost si unic administrator la o firma SRL. Firma nu am trecut-o la taxa de succesiune. cum procedez acum? pentru ca a venit si impozitul de plata, si TVA-ul? trebuie sa se reia taxa de succesiune ?

Alte discuții în legătură

Asociat unic decedat eli14 eli14 sotul meu, asociat unic la un srl, a decedat. mai are doi baieti dintr-o alta casatorie. cum procedez cu firma? daca baietii nu vin la mostenire, ce fac sa nu ... (vezi toată discuția)
Succesiune VioricaC VioricaC Buna seara, Suntem 2 mostenitori si nici nu are copii. Sora mea este casatorita . iar sotul are 2 copii din prima casatorie. Si eu sunt casatorita Ambii ... (vezi toată discuția)
Cuplu decedat, fara urmasi, cine mosteneste? kdoina2007 kdoina2007 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: in cazul decesului unei persoane, sotul ei fiind decedat, fara ca sotii sa aiba copii, cine ... (vezi toată discuția)