buna ziua.as avea o intrebare:in anul 2012 mi-am schimbat domiciliu dar nestiind ca trebuie sa imi transfer si masinile (2) am platit in continuare impozitul la masini la fosta adresa unde erau si inscrise masinile.anul aceste am decis sa imi transfer masinile la actualul domiciliu si mi sa spus ca trebuie sa achit impozitu si pe anul acesta ca sa poata sa mi le transfere.dupa ce au fost transferate de la primarie mi-a venit sa platesc impozitul pentru masini din data de cind am facut mutatia.dupa ce am facut o cerere de restituire a banilor,la primaria unde am platit, la indemnul celor de la primaria unde am domiciliul,mia trimis o instiintare ca bani ramin la bugetul local in baza unui articol care nu are nici o legatura cu impozitul auto.ce as putea sa fac in continuare ca sa imi recuperez bani si sa ii platesc la actualul domiciliu?multumesc
multumesc. dar daca pe mine nu ma instiintat nimeni cu privire la acest aspect si totodata impozitul mi-a fost incasat in continuare ,chiar daca eu aveam alt domiciliu.eu cerere de restituire am facut, dar am primit raspuns acei bani (este vb de 699 lei)ramin la bugetul local.si intrebarea mea este ce ar trebui sa fac in continuare?
Impozit pe masina
Miha774
Este corect sa se aplice de 2 ori impozitul pe mașină la transferul dintr o localitate in alta ,fiind vorba de 5 ani timp in care impozitul a fost plătit pe ... (vezi toată discuția)
Impozit
teilary
Am o problema cu impozitul pe o autoutlitara, cei de la primarie mi-au scos camionul din baza de date. \\
Eu am fost plecata din tara si nu am mai platit ... (vezi toată discuția)