avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit pe masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit pe masina

Este corect sa se aplice de 2 ori impozitul pe mașină la transferul dintr o localitate in alta ,fiind vorba de 5 ani timp in care impozitul a fost plătit pe vechea adresa de domiciliu ?
Cel mai recent răspuns: Damiana64 , utilizator 19:41, 22 Martie 2017
Nu știu cât de corect este dar așa am plătit și eu,de două ori intr-un an,motivația fiind că nu am anunțat mutarea domiciliului în 30 de zile la primăria actualului domiciliu.Mi s a invocat o lege,nu mai știu care,prin care mi de spunea că mi de face o favoare că nu sunt și amendată.Consider că cei de la evidența populației ar trebui să instiinteze persoanele despre acest aspect la schimbarea domiciliului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto paulraduna paulraduna buna ziua.as avea o intrebare:in anul 2012 mi-am schimbat domiciliu dar nestiind ca trebuie sa imi transfer si masinile (2) am platit in continuare impozitul ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu impozit auto Cosmin Antohe Cosmin Antohe Am schimbat domiciliul in Iulie 2015 dar adresa de transfer am depus-o in August 2016. Intrebarea mea este: care lege se aplica: Cod fiscal 2015 sau cod ... (vezi toată discuția)
Vanzare autovehicul freetp freetp Buna, Am o situatie mai inedita. Anul trecut mi-am schimbat domiciliul in cadrul aceluiasi judet. Masina am trecut-o rapid la taxe si impozite prin transfer ... (vezi toată discuția)