avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2183 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit

Am o problema cu impozitul pe o autoutlitara, cei de la primarie mi-au scos camionul din baza de date.
Eu am fost plecata din tara si nu am mai platit nimic pt ca nu mia venit nici somatie nimic , apropo firma este susupendata de 3 ani, si eu nu am mai facut nimic , acum vreau sa il vand si cand am fost la primarie sa iau certificat fiscal au zis ca nu am ce vinde ca nu am nimic pe firma, apoi au descoperit gresala ca ei l-au scos din baza de date,dar eu tot trebuie sa platesc impozitul la zi ,si ok platesc impozitul ce cei trei ani , dar ce va intreb eu este penalizarile de ce sa le platesc pt ca nu este vina mea .si penalizarile sunt incaodata cat impozitu ,sper ca m-am exprimat bine. va multumesc
Cel mai recent răspuns: teilary , utilizator 16:01, 4 Septembrie 2012
Obligatia dvs, era sa platiti impozitul la autoutilitara, chiar daca ati fost plecata din tara. Nu trebuie sa fiti somata ca sa achitatii impozitul pt bunul dvs. Iar eroarea celor de la Impozite si taxe, aceia de a scoate dupa rolul dvs masina, deasemenea tot nu va scuteste de plata debitului si a penalitatilor.
multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie plata impozit cladiri pf ceapaev ceapaev Am primit SOMATIE pt. neplata impozitului pe locuinta pe 2009.Pe 2008 e platit. De ce sa platesc impozitul pe anul in curs acum? Am atasat si un titlu ... (vezi toată discuția)
Cine este vinovatul? cirnu cirnu Buna ziua, Tatal sotului meu a decedat in 1998, iar in 2000 sa dat legea ca cei care au avut paduri pot veni la primarie sa faca o cerere pt a isi primi ... (vezi toată discuția)
Impozit pe persoana juridica ion77 ion77 Va deranjez si eu cu o intrebare : am o cladire pe persoana fizica ,aceasta cladire a fost folosita si spatiu comercial candva [magazin mixt ] cladirea nu a ... (vezi toată discuția)