avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plati catre anaf persoana fizica, datorii in afara ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plati catre anaf persoana fizica, datorii in afara tarii

Buna ziua,

Un prieten plecat la munca in afara tarii, a primit de la anaf un extras de cont pe persoana fizica, (cnp) cu o suma considerabila de plata. A fost si s-a interesat la inspectorul de care apartine si acesta i-a spus ca suma provine din anul 2011 si reprezinta niste datorii fata de statul italian neachitate la vremea respectiva. Mai exact angajatorul de atunci nu a platit niste contributii. E posibil? Ce treaba are persoana in cauza, daca angajatorul nu a platit?

Alte discuții în legătură

Poprire pe venituri obtinute din indemnizatia de crestere copil din cauza unui credit bancar maritrifan maritrifan Buna ziua! Zilele trecute cand mi-am verificat contul bancar am observat ca sunt \\"blocate\\" o parte din venituri. Ideea e ca daca verific la ATM nu as mai ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui apartament, conditionata de plata unor amenzi? Cristina120 Cristina120 Buna ziua, Mama mea a primit astazi un plic recomandat in numele fratelui meu, plecat de ani buni in strainatate. Plicul este de la ANAF, care si-a amintit ... (vezi toată discuția)
Contributie asigurari de sanatate datorate de romani cu resedinta in ue LAU78 LAU78 Buna ziua --sunt o persoana fizica din Romania cu resedinta din 2001 in Italia . Lucrez cu acte in regula si cotizez aici la asigurari de sanatate. In Romania ... (vezi toată discuția)