avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vanzarea unui apartament, conditionata de plata unor ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vanzarea unui apartament, conditionata de plata unor amenzi?

Buna ziua,

Mama mea a primit astazi un plic recomandat in numele fratelui meu, plecat de ani buni in strainatate.
Plicul este de la ANAF, care si-a amintit subit ca fratele meu are 5 amenzi neachitate din 2011-2015. Eu banuiesc ca au fost achitate, insa ma indoiesc ca mai exista chitantele doveditoare.
Pot aceste datorii sa o afecteze pe mama, daca in viitor va dori sa vanda apartamentul, el avand domiciliul in buletin aici?
Stiu ca la vanzarea apartamentului e necesar certificatul fiscal, insa nu stiu exact daca acel certificat este al persoanei sau al apartamentului, respectiv al adresei.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Ultima modificare: Marți, 16 Octombrie 2018
Cristina120, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:48, 16 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Existenta de debite pe rolul fiscal al contribuabilului genereaza greutati in eliberarea certificatului fiscal
Totusi trebuie avut in vedere ca amenzile sunt individualizate pe persoana fizica identificata prin CNP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez pentru a face buletin unui prieten la domiciliul meu si care sunt riscurile? danacsaba danacsaba buna!ce m-i se poate intampla daca ii fac buletin unui prieten la domiciliul meu?ce trebuie sa fac pentru asta?si la ce ma oblig eu sau el? (vezi toată discuția)
Consecinte luare in spatiu anarsc95 anarsc95 Buna ziua! Acum 2-3 ani am avut o relatie cu un baiat. Lui ii expira buletinul,atat eu cat si el stateam fiecare la parinti.Mama lui era plecata din tara si ... (vezi toată discuția)
Termen prescriere amenzi circulatie la sectia financiara doru58 doru58 Am solicitat la Sectia Financiara Sector 5, eliberarea unui Certificat Fiscal, pentru a putea vinde un apartament, ca urmare a decesului sotiei si a ... (vezi toată discuția)