avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Consecinte luare in spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Consecinte luare in spatiu

Buna ziua!
Acum 2-3 ani am avut o relatie cu un baiat.
Lui ii expira buletinul,atat eu cat si el stateam fiecare la parinti.Mama lui era plecata din tara si nu avea cum sa vina sa-l ia in spatiu, asa ca s-a oferit tatal meu.
Noi ne-am despartit si as vrea sa stiu daca ar putea afecta cu ceva faptul ca el are adresa tatalui meu in buletin,ma refer la amenzi neplatite ,rate sau impozite .
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Bogdan Bratu , utilizator 16:37, 24 Iunie 2020
Avand in vedere ca in documentul de identitate ,domiciliul figureaza la adresa tatalui dv,evident eventuale sanctiuni,PV contraventii vor fi comunicate la acea adresa
Da,sunt constienta de acest fapt, dar din punct de vedere legal,gen daca nu isi achita amenzile sau face imprumuturi, s-ar putea baga la impozitul tatalui meu pe casa sau ar putea avea vreo consecinta tata?
Avand in vedere ca atat amenzile cat si alte posibile documente de executare sunt incheiate pe datele de identificare beneficiar,nu ar trebui sa tatl dv sa intampine greutati
Daca insa se comunica amenzi exista posibilitatea ca in cazul in care persoana luata in spatiu nu achita benevol amenzile,acestea sa fie impuse tatalui dv ca si titular de rol fiscal
Am inteles. Va multumesc!
Ce legatura are titularul de rol fiscal?

Alte discuții în legătură

Persoană luată în spațiu primește amenzi pe care nu le plătește. poate fi afectat proprietarul? lexev lexev Dacă un chiriaș, să zicem, își face carte de identitate cu domiciliul la adresa în care stă în chirie, adică este luat în spațiu de proprietar, apoi ... (vezi toată discuția)
Amenda la finante betmeniul betmeniul Daca cineva pe care l-am luat in spatiu (facut buletin) nu-si plateste amenzile, ma umfla pe mine la impozit? Voi avea probleme cand va trebui sa-mi platesc ... (vezi toată discuția)
Radiere sau eliminare auto BogdanPL BogdanPL Va salut, Sunt persoana cu dizabilitate iar in anul 2012 fratele meu cu o copie de buletin de al meu m-a bagat printr-un fiscal auto la administratia ... (vezi toată discuția)