Buna ziua!
Acum 2-3 ani am avut o relatie cu un baiat.
Lui ii expira buletinul,atat eu cat si el stateam fiecare la parinti.Mama lui era plecata din tara si nu avea cum sa vina sa-l ia in spatiu, asa ca s-a oferit tatal meu.
Noi ne-am despartit si as vrea sa stiu daca ar putea afecta cu ceva faptul ca el are adresa tatalui meu in buletin,ma refer la amenzi neplatite ,rate sau impozite .
Va multumesc!
Avand in vedere ca in documentul de identitate ,domiciliul figureaza la adresa tatalui dv,evident eventuale sanctiuni,PV contraventii vor fi comunicate la acea adresa
Da,sunt constienta de acest fapt, dar din punct de vedere legal,gen daca nu isi achita amenzile sau face imprumuturi, s-ar putea baga la impozitul tatalui meu pe casa sau ar putea avea vreo consecinta tata?
Avand in vedere ca atat amenzile cat si alte posibile documente de executare sunt incheiate pe datele de identificare beneficiar,nu ar trebui sa tatl dv sa intampine greutati
Daca insa se comunica amenzi exista posibilitatea ca in cazul in care persoana luata in spatiu nu achita benevol amenzile,acestea sa fie impuse tatalui dv ca si titular de rol fiscal
Amenda la finante
betmeniul
Daca cineva pe care l-am luat in spatiu (facut buletin) nu-si plateste amenzile, ma umfla pe mine la impozit? Voi avea probleme cand va trebui sa-mi platesc ... (vezi toată discuția)