avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Amenda la finante
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Amenda la finante

Daca cineva pe care l-am luat in spatiu (facut buletin) nu-si plateste amenzile, ma umfla pe mine la impozit? Voi avea probleme cand va trebui sa-mi platesc impozitul la locuinta?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:14, 10 Iulie 2013
Nu au legatura amenzile unei p.f. cu rolul fiscal al alteia.
Numai daca amenda este pe numele proprietarului cateodata cei de la fisc mai fac figuri si conditioneaza plata impozitelor de achitarea amenzilor dar nu exista o baza legala pentru astfe lde pretentii ale fiscului.
In consecinta nu aveti de ce sa va faceti probleme din acest punct de vedere, nu veti fi umflat!:)
Multumesc de raspuns!
Numai daca amenda este pe numele proprietarului

Am primit o notificare de la o camera fixa pe numele si adresa mea doar ca la volan a fost alta persoana care a condus masina mea si care are si buletin la adresa mea (luat in spatiu).
In momentul cand va completa notificarea va trebui sa treaca adresa din buletin si de aici teama sa nu ma trezesc la impozit cu vreo amenda care nu-mi apartine!

Dar raspunsul de mai sus
Nu au legatura amenzile unei p.f. cu rolul fiscal al alteia.
e mai mult decat suficient

Chiar daca amenda este pe numele dvs. nu exista temei legal pentru conditionarea platii impozitului de achitarea altor restante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecinte luare in spatiu anarsc95 anarsc95 Buna ziua! Acum 2-3 ani am avut o relatie cu un baiat. Lui ii expira buletinul,atat eu cat si el stateam fiecare la parinti.Mama lui era plecata din tara si ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu pop_maria pop_maria am chiriasi fara a le fi facut contract de inchiriere.....vror sa fie luati in spatiu pt ca sunt din alta localitate si spun ca le-ar fi de folos acest lucru ... (vezi toată discuția)
Cum procedez pentru a face buletin unui prieten la domiciliul meu si care sunt riscurile? danacsaba danacsaba buna!ce m-i se poate intampla daca ii fac buletin unui prieten la domiciliul meu?ce trebuie sa fac pentru asta?si la ce ma oblig eu sau el? (vezi toată discuția)