avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere sau eliminare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere sau eliminare auto

Va salut,

Sunt persoana cu dizabilitate iar in anul 2012 fratele meu cu o copie de buletin de al meu m-a bagat printr-un fiscal auto la administratia finantelor publice. El s-a preocupat ca activitate cu vanzare si schimburi auto/masini iar de cand a bagat fiscalul pe numele meu din anul 2012 m-am trezit cu amenzi si impozite neplatite pe numele meu pentru doua autoturisme bagate de fratele meu care m-a mintit ca le-a scos iar acum s-a trezit ca nu detine nici macar cartea masini la unda din cele doua decat la una si atat. Ce pot sa fac ca sa le scot de pe numele sa nu mai platesc niste bani ca nu cunosc soferii care detine acum cele 2 autoturisme??? Va multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:22, 22 Iunie 2017
Pentru a inregistra pe rol fiscal vehicule,pe langa copie act identitate mai este necesar contract de vanzare cumparare pe numele titularului de rol fiscal
Aveti variantele fie solutionati amiabil cu fratele dv,solicitati acestuia sa radieze vehiculele de pe rolul dv fiscal pentru a preintampina situatia neplacuta de a solicita autoritatilor ca documentele intocmite pe numele dv nu sunt temeinice si nu sunt semnate olograf de catre dv,fie in extremis va adresati autoritatilor in drept sa constate incalcarea dispozitiilor in vigoare de catre fratele dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism Fulg Fulg Am vandut acum 10 ani un autoturism facand doar acte de mana intre vanzator si cumparator. Cumparatorul nu si-a trecut-o pe numele lui. Am platit impozit ... (vezi toată discuția)
Radiere auto LidiaStoicu LidiaStoicu Imi puteti da un exemplu de cerere pentru radierea unui autoturism din circulatie? Am vandut acum 4 ani un autoturism,am facut contract,actele originale le-am ... (vezi toată discuția)
Am vandut in 2015 un autoturism VASILEDORINEL1974 VASILEDORINEL1974 RADIERE AUTO Am vandut in 2015 un autoturism prin contract de vanzare -cumparare . Cumparatorul nu a imatriculat autoturismul pe numele lui , iar mie imi ... (vezi toată discuția)