avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal vatamare corporala din culpa comuna
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal vatamare corporala din culpa comuna

Buna ziua!
Am urmatoarea problema: vineri, in data de 19 februarie prietenul meu a accidentat o doamna in varsta cu masina. Era in parcarea unei clinici, mergea cu spatele si doamna era pe acea alee. Mentionez ca in zona nu este trecere de pietoni. In urma lovirii, doamna s-a dezechilibrat si a cazut cu nasul de asfalt, cu ocazia asta strambandu-si ochelarii. A fost chemata politia si salvarea, doamna a fost internata pana miercuri, 24 februarie.
Intrebarea mea este: care este procedura? Domnul politist care a venit la fata locului a spus ca e culpa comuna. Care sunt urmarile?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mottofreee , utilizator 22:39, 4 Martie 2016
Dosarul penal se va clasa ,cel mai probabil . RCA va stinge datoria financiara si alte posibile cheltuieli .
De 'frecat 'cu declarati ceva timp dar poate fi urgentat cu ajutorul unui avocat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier neacordare de prioritate cu 3 victme CristiHD CristiHD Sunt vinovat intr-un asfel de accident rutier neacordare de prioritate cu 3 victme Circumstante: - am intrat intr-o alta masina fara sa ma asigur - sunt 3 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - dosar penal pentru propria vatamare corporala Ziggy86 Ziggy86 Luni dimineata in jurul orei 08:00 am avut un accident cu motocicleta in localitatea Manasia din care a rezultat avarierii la motocicleta mea dar cat si a ... (vezi toată discuția)
Depunere plangere, cat timp are dispozitie victima unui accident alexandru_cc2 alexandru_cc2 cat timp are la dispozitie victima unui accident de circulatie pe trecerea de pietoni sa depuna plangere penala impotriva autorului? (vezi toată discuția)