avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ADMINISTRARE CONT
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ADMINISTRARE CONT

in urma cu cativa ani am luat de la o firma un calculator in rate ca asa era atunci ! dupa un timp mi-au "facut" cadou un card cumparaturi pe care l-am folosit o perioada scurta pana m-am lamurit ce si cum si am reusit sa platesc totul ajungand la 0 lei.Intre timp cardul a expirat dar a venit repede alt plastic prin posta pe care nu l-am activat niciodata.Acum dupa vreo cativa ani ma trezesc sunat ca am de dat o datorie pentru neplata cont administrare ! Este o hotie bancara sau ma insel. Ce servicii au facut daca nu am efectuat nici o tranzactie,ce au administrt nu stiu ,si vor bani nemunciti !Ce pot pati in cazul acesta daca nu le platesc nimic pentru nimic ?
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 22:50, 3 Martie 2016
Va inselati. Dvs. nu ati facut nimic prin care sa solicitati inchiderea acelui card. Atunci banca cu ce drept putea sa vi-l inchida. Chiar nu conteaza ca nu l-ati folosit, asta a fost optiunea dvs., iar comisionul de administrare e acelasi chiar daca aveti 1000 de tranzacii sau niciuna. Ce puteti pati? Sunteti introdus in asa zisul blacklist si dintr-un nimic pe viitor nu veti mai primi credit nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision banca ionutvd ionutvd Buna ziua. Am un card visa electron la BCR de mai bine de aproximativ 5 ani. De vreo 3 ani nu l-am mai folosit, avand pe el 0 ron. In contractul semnat cand am ... (vezi toată discuția)
Card bancar.taxe aberante Victor90 Victor90 Am achizitionat un card de la [editat] acum 2 ani pentru care am platit 20 ron pentru emiterea cardului (la alte banci nu era aceasta taxa ).Cei de la banca au ... (vezi toată discuția)
Ifn se foloseste de codul de securitate de pe spatele cardului pentru a-si insusi imprumutul restant Catalina_P Catalina_P Buna ziua, In urma cu mai mult de 1 an, am facut un imprumut rapid on-line, avand nevoie urgenta de bani. Nu am reusit sa il achit la timp si, fiind dobanda ... (vezi toată discuția)