Am vrut sa ajut niste rude si i-am lasat sa stea gratuit 2 luni (stabilit initial) intr-o camera de camin, pana terminau casa , acum au trecut 5 luni si nu vor sa plece si nici sa mai plateasca cheltuielile lunare : întreținerea,...
Ce soluții am ?
Daca nu ati incheiat contract de inchiriere sau de comodat,notificati oficial persoanele cu termen concret pentru eliberare spatiu cu destinatia de locuinta,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Daca in termenul notificat persoanele nu inteleg sa elibereze spatiul,initial puteti sesiza politia responsabila ,ca acestia locuiesc fara acordul dv si fara forme legale in imobil
Daca persoanele nu inteleg sa elibereze spatiul cu destinatia de locuinta ,aveti dreptul sa formulati actiune in instanta pentru evacuare
Evacuare chirias
ludo
Daca la expirarea termenului contractual , chiriasul, persoana fizica, nu paraseste locuinta eu , ca proprietar, pot sa reziliez sau sa suspend contractele de ... (vezi toată discuția)
Parti comune
valceanul
Buna ziua,
Unde (la ce institutie) se poate semnala si cere mediere pentru faptul ca un proprietar a restrictionat accesul la partile comune si le foloseste ... (vezi toată discuția)