avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cale de atac ulterioara contestatiei in anulare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cale de atac ulterioara contestatiei in anulare respinsa irevocabila cf art 319 cpc

Buna seara.Cu deosebit respect va rog sa ma indrumati si pe mine intr-o problema juridica civila: speta civila anulare act administrativ,pv de contraventie. Recursul fiind respins,am formulat contestatie in anulare la recurs,si contestatie irevocabila cf. art 319 asa cum a fost pronuntata hotararea.Intrebari: 1-ce cale de atac urmeaza dupa contestatie? 2- si in ce termen pot depune cererea ? va rog frumos ,este urgent. multumesc.
Cel mai recent răspuns: mariusica92 , utilizator 21:17, 3 Martie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc frumos,si mult respect pt promptitudine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai exista vreo cale de atac? simo79 simo79 Buna ziua, Va rog din nou sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste urmatoarea speta. Intr-un proces civil-fond funciar,instanta de fond mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila catana_emil catana_emil S-a emis o hotarire irevocabila intr-un caz de recurs la o anulare de proces verbal contraventie, motivindu-se, impotriva evidentelor, ca acesta, recursul, ... (vezi toată discuția)
Pe care hotarare sa o atac cu contestatie in anulare, pe cea pronuntata in fond sau pe cea pronuntata in recurs? Monica H. Monica H. Buna ziua, As dori sa formulez o contestaie in anulare impotriva unei hotarari pronuntate de instanta de judecata. Intrebarea mea este: care hotarare o ... (vezi toată discuția)