Mă confrunt cu o mică dilemă... am ridicat în fața tribunalului excepția de neconstituționalitate ale prevederilor Art. 39 alin (1) și alin (2) din OUG nr. 80/2013, iar pe portalul instanței apare cererea ca admisă în parte, cu următoarea explicație:
Admite în parte cererea formulata de reclamantul CA privind sesizarea de catre Tribunal, a Curtii Constituţionale, în vederea judecării excepţiei de neconstituţionalitate invocate de acesta si, in consecinta: Sesizează Curtea Constituţională în vederea soluţionării excepţiei de neconstituţionalitate a prevederilor art.21 al.2 şi 3 din Constituţia României, şi a prevederilor art 39 al.2 din OUG 80/2013, astfel cum a fost aceasta invocata de reclamant. Pronuntata in sedinta publica azi, 03.03.2016.
Eu nu am scris în cererea mea, faptul că prevederile art.21 al.2 şi 3 din Constituţia României sunt neconstituționale :). Să fie o greșeală de redactare, sau ar trebui să formulez recurs? Din legea nr. 47/1992, înțeleg că se poate formula recurs doar în cazul respingerii ca inadmisibile a cererii și asta doar în termen de 48 de ore de la pronunțare. Este doar motivarea instanței?
Vă mulțumesc!