avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Clasarea cazului penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Clasarea cazului penal

Buna seara, in urma cu 4 anii a fost inregistrata o firma pe numele meu, aceasta firma avea datorii si eu am fost certetat de anaf. Dupa toate cercetarile facute de anaf in potriva mea, dosarul a fost clasat deoarece cred eu ca s-au gasit alti vinovati, cum ar fi notarul, acum problema este ca nu inteleg cine trebuie sa plateasca aceasta amenda de 100 lei ( am uploadat poza cu scrisoarea primita [ link extern ]
Dacă amenda e pe numele dvs. trebuie sa o achitați.
In scrisoare scrie "Se stabilesc cheltuieli judiciare in suma de 100 lei, in sarcina statului."
Poza : [ link extern ]
Nu vad poza.

Daca sunt in sarcina statului inseamna ca nu este amenda.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt cheltuieli judiciare care cad in sarcina statului, este scris foarte clar acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa cu executare- cine plateste cheltuielile judiciare si daunele morale? ionutpavel ionutpavel daca inculpatul a primit sentinta definitiva cu executare cine plateste cheltuielile judiciare si daca in acelasi dosar are de platit daune morale catre ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa Mirela1990 Mirela1990 Buna Ziua am primit acasa in urma undei fapte de delapidare savarsite de mine un comunicat in care mi se spune ca am fost scoasa de sub urmarire penala si o ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuielilor de judecata inainte de finalizarea judecatii ciurli_si_burli ciurli_si_burli Este legal ca inainte de finalizarea unui proces penal, ca inculpatul sa primeasca somatie de la ANAF, cu termen de 15 zile pentru plata sumei, iar in caz de ... (vezi toată discuția)