avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Demolare pod
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Demolare pod

Buna ziua, am si eu o mare problema. Suntem 9 famili care locuim in 7 case, o societate norvegiana care ajuta copii si o fabricuta din materiale lemnoase. Legatura noastra cu soseaua se face peste un pod din beton. Problema noastra apare acuma. Acest POD candva <nu stiu sigur dar in jurul anului 1975> a fost construit de un IFET care avea punctul de lucru prin zona aceeasta. Acuma urmasii firmei au cerut primariei sa le plateasca podul, in caz contrar il demoleaza si-l vand la fier vechi. Primaria sustine ca nu are bani, ca nu are prea mare interes podul pentru ei. S-au judecat si sentinta da castig de cauza urmasilor. Ce se poate face?
Eu <vorbesc in numele meu pentru ca stiu ce acte am, de ceilalti nu stiu> am toate actele si autorizatiile de constructie a casei, precum si aprobarea primariei . Primaria este obligata sa ne asigure alte cale de acces?
As dori o idee de rezolvare a problemei.

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptiune vicii ascunse imobil Antoaneta2010 Antoaneta2010 Am cumparat o casa constructie noua in august 2009 iar odata cu venirea iernii in 2009 am constatat ca am mari probleme: imi curge pur si simplu apa pe pereti, ... (vezi toată discuția)
Casa cu probleme la constructie, cumparata de 10 ani AlinaTwins AlinaTwins Buna ziua. Am o situatie mai delicata, poate ma puteti ajuta. Casa in care locuim a fost construita in 2013-2014 si noi locuim acolo din 2015. Ce a mai trebuit ... (vezi toată discuția)
Constructie ilicita danmarinel danmarinel ce se intampla daca vecinul meu si-a construit un gard din beton masiv turnat cu inaltime de 2.5 metri pe limita de proprietate cu mine para a pastra nici un ... (vezi toată discuția)