Am cumparat o casa constructie noua in august 2009 iar odata cu venirea iernii in 2009 am constatat ca am mari probleme: imi curge pur si simplu apa pe pereti, condens, igrasie pe tavan, nu mai vorbesc la fundatie. L-am chemat pe cel care mi-a vandut casa ( el a fost dealtfel si cel care a construit-o, in regie proprie, pe terenul lui ), i-am aratat, a spus ca va remedia si atat. Situatia s-a agravat din ce in ce mai mult, cu fiecare iarna. In timp am constatat ca nu s-a respectat nimic din proiect, fierul beton folosit la structura casei nu e de 14 e de 8, ploua pe toate partile, conform proiectului trebuie sa am izolatie la fundatie cu membrana bituminoasa, carton, polistiren extrudat... de fapt nu am nimic din toate astea. Structura de rezistenta a casei e grav afectata, fierul beton bagat in tavan a ruginit, au aparut petele de rugina pe tavan. Astazi mi-am masurat si terenul care trebuia sa fie in suprafata de 480 mp, dupa masuratorile mele nu e mai mult de 430 mp, amprenta la sol a casei e mai mica cu 6 mp decat cea din documente. Sunt multe probleme, am cumparat o casa construita in bataie de joc, fara sa se respecte cele mai elementare reguli, pe principul " Las` ca merge", dar eu am platit 44000 euro, bani munciti. Nu vreau sa insir aici tot, intrebarea mea este daca mai pot face ceva acum, daca il mai pot da in judecata acum dupa aproape 3 ani.
Cel mai recent răspuns:
avvalentina , utilizator
14:09, 9 Iunie 2012