avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de izvor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de izvor

Buna seara,
Am un vecin care are apa potabila de la un izvor care e pe proprietatea mea si l-a folosit in baza unui acord verbal dat de fostii proprietari acum 35 de ani.Acum vrea sa inlocuiasca conductele care spune el ca sunt uzate.Asta ar insemna sa faca anumite sapaturi pe proprietatea mea si sa imi distruga terenul.
Eu nu mai vreau sa ii dau dreptul de a folosi acest izvor.Cum credeti ca as putea avea sanse de izbinda?
Cel mai recent răspuns: bonicol , utilizator 01:05, 6 August 2009
In primul rand: cand v-ati descoperit vocatia de proprietar in acea zona discutabila, pentru un izvor de apa potabila? Uzucapiunea a fost pusa in evidenta de mihai gheorge si nu in ultimul rand de themis! in rest, aprecierea 2007_rozi este exceptionala! Las omul fara apa potabila?
art.44 din constitutie....frate frate dar branza-i pe bani...:surrender: de ce sa mai dam banii pe apa plata la magazin doar traim in tara asta de mii de ani nu de 30.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict proprietate privata jano_ildiko jano_ildiko Am un vecin rautacios,in curtea ei exista o fantana din care curge apa si nu a pus in el inel din beton,desi eu am vrut sa-i dau bani pentru reparatii.Langa ... (vezi toată discuția)
Conflict jano_ildiko jano_ildiko Am un vecin rautacios,in curtea ei exista o fantana din care curge apa si nu a pus in el inel din beton,desi eu am vrut sa-i dau bani pentru reparatii.Langa ... (vezi toată discuția)
Darea acordului de bransare - drept sau obligatie ? metacarp metacarp M-am trezit cu o actiune civila prin care un vecin cere sa fiu obligat sa-mi dau acordul pt. un bransament de apa la o conducta pe care eu am introdus-o (si ... (vezi toată discuția)