avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... nerespectare clauze
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

nerespectare clauze

bună ziua,
am urgent nevoie de un sfat, am încheiat un contract cu Provident, am solicitat în mod expres agentului dar și prin apel telefonic companiei discreție totală față de restul familiei. Aceaștia nu și-au respectat clauza contractuală și am primit prin poștă la domiciliu scrisoare de mulțumire pentru contractul încheiat cu toate datele aferente. Un membru al familiei a găsit această scrisoare în cutia poștală și am mari probleme în familie dar și sănătatea mi-a fost zdruncinată. Ce măsuri pot lua împotriva acestor incompetenți care au încălcat dreptul la confidențialitate pe care l-am cerut și de care am fost asigurată că îl vor respecta. Menționez că eu mi-am respectat în totalitate clauzele contractuale, nu am întârziat cu plățile.
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 09:18, 4 Martie 2016
Buna ziua,
In afara de faptul ca puteti sa cereti sanctionarea consultantului/ agentului, dati compania in judecata, pentru nerespectarea clauzelor contractuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de confidentialitate Canceu Canceu Buna ziua, la contractul individual de munca am o un act aditional in care este precizata urmatoarea clauza: \\"salariatul se va obliga ca timp de cel putin 3 ... (vezi toată discuția)
Comision agentie imobiliara lazarlivia lazarlivia O persoana a cumparat o locuinta printr-o agentie imobiliara. Agentul imobiliar nu s-a implicat cu nimic in pregatirea actelor de vanzare, adica nici n-a avut ... (vezi toată discuția)
Spor de mobilitate si de confidentialitate ionutz_vali1983 ionutz_vali1983 As dori sa stiu care categorii de angajati dintr-o primarie pot sa beneficieze de sporul de confidentialitate si de mobilitate?? Doar consilierul juridic are ... (vezi toată discuția)