avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Numar zile de concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Numar zile de concediu odihna

De cate zile de concediu odihna beneficiaza un angajat cu 6 ore/luna daca in contract este stipulat 21 zile lucratoare in raport cu durata muncii?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:43, 4 Martie 2016
Buna ziua,
De 21 zile lucratoare, daca a lucrat un an intreg. Daca nu a lucrat un an intreg atunci se va calcula CO aferent cu perioada lucrata.
CO nu se calculeaza in functie de durata timpului de munca - norma intreaga sau timp partial - mentionat in c.i.m.

Vedeti prevederile art.106 C.mun.
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie co pentru cim de 4 ore/zi corneliacr corneliacr Buna ziua...suntem o asociatie de proprietari si avem angajata femeie de serviciu cu 4 ore/zi, salariu brut 950 lei. Durata concediului de odihna este de 21 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna Liviuomu Liviuomu Un salut cordial tuturor ! Am si eu urmatoarea intrebare: - cum se calculeaza nr.de zile de concediu de odihna intr-un an, in cazul unui contract de munca pe ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna - norma 1h/saptamana Patience Patience Buna ziua, Stiu ca nu se calculează CO in raport cu norma de lucru, dar ce fac in situatia in care am un salariat cu norma de 1h/saptamana? Tot 21 zile CO? ... (vezi toată discuția)