avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde pot sa fac o reclamatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde pot sa fac o reclamatie

Spunetimi sa rog unde pot sa fac o reclamatie, mai exact in 2015 s-a construit un dig de beton pe raul Pogonici Jud Caras-Severin. Si firmele care au lucrat la dig nu au respectat niste reguli cum ar fi : Au inchis un drum de acces pt utilaje, in terenurile agricole. Nu sa pus clapeta de sens unde trebuia adica au pus clapeta de sens undeva mai sus unde apa no sa aiba acces acolo numai constructorul are impresia ca urca apa la deal si pana sa ajunga apa acolo la clapeta se duce prin gradinile si gospodariile oamenilor. A ramas o portiune de dig pe care nu au mai terminat-o si mai sunt si alte nereguli. Receptia s-a facut acum doua saptamani si nu au mers sa vada lucrarea, sau uitat de pe pod au vb vreo 5 min si dusi au fost. Bani iau primit pe lucrari ne terminate si pe noi ne inunda apa mai rau ca inainte sa fie digul facut. Asa este la noi in ziua de azi. Vreau sa fac o reclamatie la nivel inalt nu in Jud Caras-Severin. Multumesc
Cel mai recent răspuns: adyr , utilizator 17:52, 4 Martie 2016
Puteti trimite o petitie la guvernul Romaniei la adresa de email
drp@gov.ro

Dupa analizarea petitiei aceasta va fi dirijata catre autoritatea competenta (minister, consiliu judetean, etc.). Raspunsul il veti primi in termen de 30 de zile.
Multumesc frumos pt. raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenajare drum comunal capital- solicitare autoritĂȚi responsabile Ilie. Ilie Ilie. Ilie Bună ziua! Care este procedura legală prin care pot solicita cu șanse de reușită să fie amenajat un drum comunal ce face legătura dintre 2 localități ... (vezi toată discuția)
Factura apa/canal apa livrata incarcata cu pierderi foarte mari hoina hoina Buna ziua si LA MULTI ANI tuturor de pe acest site! La sfirsitul lunii decembrie am primit factura de apa la un total de plata de 1210.70Ron,respectiv plata a ... (vezi toată discuția)
Anul trecut, în 2020, iulie, am avut o defecțiune la baie și ... Naziha Naziha Anul trecut, în 2020, iulie, am avut o defecțiune la baie și apa s-a prelins pe un perete de la sasul (holisor) de dedesubt. M-am oferit sa plătesc ... (vezi toată discuția)